Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megérkeztek a frottírok

A vásárlói igényekhez igazodva ismét új termékkel bővítettük árukínálatunkat, így már a természetes alapanyagú, kétoldalas frottír anyagot is megtalálod nálunk mind pécsi méteráru boltunkban, mind pedig webáruházunkban. 

Sokáig kerestük új partnerünket, hogy kiváló minőségben, mégis elérhető áron tudjuk kínálni ezt a nagyon népszerű anyagot. Egészen Olaszországig mentünk, mire megtaláltuk a számunkra megfelelő gyártót, de úgy néz ki, hogy sikerrel jártunk és remélhetőleg hosszútávú együttműködés lesz majd köztünk. Az első szállítmány már meg is érkezett hozzánk és feldolgozása is megtörtént, így már boltunk polcain és webáruházunkban is elérhetőek ITT.

Mivel a frottír anyag tekintetében elsődleges szempont a tartósság és a kiváló nedvszívó képesség, ezért csakis a 100% természetes alapanyagúak közül válogattunk: főként pamut és viszkóz szálból készülteket kértünk, de próbaként hoztunk egy bambusz frottírt is. Hogy igazán megfeleljenek a fürdőszobai használatra is, így figyeltünk a magasabb grammsúlyra, így készletünkbe a 350-450 gr/m2 -es sűrűségűek kerültek.

Egytől egyig kétoldalas frottír, tehát mindkét oldaluk ugyanolyan szépen hurkolt, színeik pedig a finom halvány árnyalatoktól az egészen sötétekig terjednek, hogy kínálatunk minél inkább illeszkedjen a frottír sokoldalú felhasználhatóságához. Kiváló alapanyaga többek között törölközőnek, költösnek, arclemosó kendőnek, kádkilépőnek, de gyerekjátéknak egyaránt.

Hogy mi a különbség a pamut és a viszkóz frottír között? Minőségben, nedvszívó képességben azonosak, mindkettő tapintása is nagyon kellemes, puha, ám míg a pamut frottír meleg hatást kelt, addig a viszkóz frottír érintése kissé hűvösnek hat és egy lehelletnyit csúszósabb, illetve rendelkezik egy kis hamvas fénnyel a pamut abszolút mattságához képest.

 LÁSSUK AZ ÖSSZES FROTTÍRT! >>>