Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés és szállítás

Webáruházunkban leadható megrendelés minimális kosárértéke 1.000 forint. Amennyiben rendelése elérte a bruttó 38.000 Ft összeget, csomagját ingyen szállítjuk.

Ön a rendelés folyamata során és a rendelés leadását követően, az általunk küldött visszaigazoló emailben is pontosan ismerni fogja a megrendelése után fizetendő bruttó vételárat.

 

Fizetési módok:

Utánvét
Az utánvéttel való fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átvételekor a GLS futár részére történik. Ennek a fizetési módnak kezelési költsége van, emiatt plusz 400 forintot számolunk fel csomagonként az alap szállítási díjon felül. Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő, mert a futárnál nincs minden esetben megfelelő mennyiségű váltópénz. 

Banki előre átutalás
Amennyiben a banki előre átutalással történő fizetést választja, abban az esetben készletellenőrzést követően emailben Díjbekérőt küldünk, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A Díjbekérő kiküldésétől számított 8 napon belül szíveskedjen bankszámlánkra átutalni a vételárat, ellenkező esetben rendelését semmisnek kell tekintenünk.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy addig ne indítsa a banki átutalást addig, amíg a díjbekérő meg nem érkezett postafiókjába! 
Utalási adatok: Málitex Kft.
Takarékbank 50431104-10013584-00000000 (Csak a Díjbekérő megérkezését követően utaljon.)

 

Szállítási információk

A beérkezett megrendelések feldolgozása munkanapokon 9:00-11:00 között zajlik.  
Banki átutalás esetén, ha a végösszeg 11:00-ig beérkezett számlánkra még aznap, 11:00 után beérkező utalás esetén másnap tudjuk átadni a futárnak. Utánvét esetén a 11:00-ig beérkezett megrendeléseket aznap, a 11:00 után beérkezőket pedig másnap tudjuk átadni a futárnak. 
A megrendelések átlagos teljesítési ideje 2-5 munkanap. Amennyiben a megrendelt méteráru bolti készletünkben áll rendelkezésre, akár már másnap kézbesítésre kerül a csomag. Ha külső raktárunkból tudjuk teljesíteni a megrendelést, akkor ez 1-2 nappal meghosszabbítja a szállítási időt. Ekkor minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy biztosan tudja csomagjának pontos érkezését.

Amennyiben megrendelése elérte a bruttó 38.000 Ft összeget, csomagjának szállítási díját átvállaljuk.

 

Szállítási módok:

1. GLS házhozszállítás - Díja 1.890Ft.

A szállítási díj tartalmazza a csomag garantált idejű kiszállítását, a csomag biztosítását, egyedi azonosító szám alapján történő nyomkövetését, a csomag érkezéséről tájékoztató SMS szolgáltatást. A kiszállítás munkaidőben történik, amennyiben nem tartózkodik otthon a kiszállítás időpontjában, a futár értesítést hagy.

Utánvétes vásárlás: Abban az esetben, ha megrendelésének ellenértékét kézbesítéskor szeretné kifizetni, az alap szállítási díjon felül 400Ft kerül felszámolásra. Utánvétes vásárláskor a végösszeget a GLS munkatársának kell átadni.

 

 

2. GLS CsomagPontban történő átvétel - Díja 1.490Ft.

A szállítási díj tartalmazza a csomag biztosítását, az egyedi azonosító szám alapján történő nyomkövetést, a csomagnak a kijelölt  CsomagPontra történő megérkezéséről szóló tájékoztató SMS szolgáltatást. 
Országszerte 270 település, közel 650 átvevőhelye közül tud választani. A küldemény átvételére 5 munkanap áll lehetőségre érvényes személyi okmány bemutatásával.

Utánvétes vásárlás: Abban az esetben, ha megrendelésének ellenértékét kézbesítéskor szeretné kifizetni, az alap szállítási díjon felül 400Ft kerül felszámolásra.

 


3. Személyes átvétel - ingyenes 

Személyes átvételkor természetesen nem számítunk fel szállítási díjat, a csomag előzetes egyeztetés alapján átvehető nyitva tartási időben a Málitex Méteráru üzletben a Pécs, Kiss Ernő u 58-as szám alatt. Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10-18 óra és szombat: 9-13 óra.
A megrendelt termékeket akkor tudjuk levágni és összekészíteni, miután a rendelés végösszege átutalásra kerül bankszámlánkra!

 

 

Amire érdemes ügyelni a rendelés során:

A csomag feladásáról és várható érkezéséről e-mailben küldünk értesítést, így a félreértések és kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük rendelésének leadását követően rendszeresen figyelje a postafiókját. Amennyiben valamilyen rendellenességet tapasztal a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a mali@malitex.hu címen.

A rendelés leadásakor kérjük ellenőrizze, hogy pontos nevét, címét, email címét és telefonszámát adta-e meg. A csomag kézbesítője nem feltétlenül fogja ismerni a helyi sajátosságokat, így amennyiben szükséges, adjon meg további, a sikeres kézbesítést segítő információkat.

Amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából hiúsul meg, a csomagot csak a szállítási díj újbóli kifizetését követően tudjuk ismét átadni a futárnak.

Fontos, hogy amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor ne vegye át és minél előbb értesítsen minket a történtekről.