Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Varroda

Ha lakástextil minőségi, gyors és pontos megvarrására vagy ruhajavításra van szüksége, legyen az felhajtás, béléscsere, cipzárcsere, szűkítés vagy épp bővítés, akkor a Málitex Varroda és Ruhaszerviz a tökéletes választás.

Lakástextilek szabása-varrása:
Változtatna lakása stílusán? Kicserélné függönyeit, új ágytakarót, új terítőket szeretne?
Teljeskörű megoldást nyújtunk függönyök, asztalterítők, párnák, ágynemű huzatok, valamint székszoknyák egyedi méret szerinti elkészítéséhez, illetve szívesen vállaljuk egyedi ötletek, elképzelések megvalósítását is. Egyik leggyakoribb megrendeléseink közé tartozik a különféle anyagú és méretű díszpárnák, párnahuzatok, ülőpárnák, szivacs huzatokat és belső angin párnák készítése.

Ruhaszerviz szolgáltatásaink:
Hosszú, rövid, szűk, bő vagy tönkrement a cipzárja? Bízza ránk és elhárítjuk a hibát! Közel húsz éve működő varrodánkban az évek során szinte az összes lehetséges javítási és átalakítási feladattal találkoztunk, így bizton állíthatjuk, hogy az Ön ruhaproblémájára is megtaláljuk a megfelelő megoldást.

  • Nadrágjavítás:
    Az egyik legkeresettebb szolgáltatásunk a nadrágfelhajtás, lehet farmer vagy esetleg hajtókás öltöny nadrág, mi bármilyen nadrág hosszát tudjuk korrigálni, természetesen az eredeti felhajtási mód megtartásával.​ Szakadások javítása, ülep megerősítése, gyereknadrágoknál térdfoltok alkalmazása, farmergomb beütése, cipzárcsere, zsebtok szakadása esetén teljes tasakcsere. Farmernadrágok stoppolásánál a szakadt rész alá ragasztós vásznat teszünk, majd szín azonos cérnával a szövet szálakat megerősítjük, meghosszabbítva ezzel a farmernadrágok élettartalmát.

  • Szoknya, ruhajavítás:
    Szoknya, ruhafelhajtás esetén gyakran a bélést is rövidíteni kell, nálunk ez sem probléma! Cseréljük a meghibásodott műanyag vagy fém cipzárakat, illetve az alkalmi ruháknál gyakori rejtett cipzárakat egyaránt.

  • Blézer, zakó, kabát javítása: 
    Zakó, blézer, kabát ujjának és aljának méretre igazítása. Legyen szükség akár felhajtásra, akár leengedésre, mi mindig az eredeti állapot reprodukálására és a fazon megőrzésére törekszünk. Amennyiben szükséges, a pántot, illetve a mandzsettát is áthelyezzük

​Hozza el üzletünkbe (Pécs, Kiss Ernő u. 58.) a problémás ruhadarabot és mi rövid határidővel újra hordhatóvá varázsoljuk azt. Válogasson textiljeink közül és mi elkészítjük az egyedi méretű függönyt, párnát, terítőt vagy épp kötényt az Ön elképzeléseinek megfelelően. A szolgáltatás díja a megrendelés tárgyától függően egyedileg kerül meghatározásra, így árlistánk irányárakat tartalmaz.