Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BEMUTATKOZIK A MÁLITEX MÉTERÁRU-RÖVIDÁRU-VARRODA ÉS WEBÁRUHÁZ

MNM - 2018. 06. 24. 00:00:00

  
  A Málitex Kft. kereskedelmi tevékenységének keretében méteráru és rövidáru kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Fontosnak tartjuk mind a professzionális varrodák, mind pedig a hobbi alkotók magas szintű és teljes körű kiszolgálását, így termékválasztékunkat mindkét célcsoportot szem előtt tartva alakítottuk ki és bővítjük az aktuális trendeknek megfelelően. Számos különféle ruházati és lakástextíliát, rövidárut és kellékeket kínálunk üzletünkben és webáruházunkban egyaránt, hogy mindenki egy helyen megtalálja az elképzeléseinek megfelelő, munkájához szükséges alapanyagot.

 


  Büszkék vagyunk a mögöttünk álló több, mint 20 év méterárus munkájára, mely során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, sokat tanultunk vásárlóinktól, így nem csak a termékekkel, de reményeink szerint hasznos ötletekkel, jó tanácsokkal is el tudjuk látni a hozzánk betérő érdeklődőket. Elég csak egy körvonalazódó elképzeléssel betérni színes, vidám hangulatú üzletünkbe és a kimagasló szakmai tudással rendelkező kreatív munkatársaink mindig szívesen adnak iránymutatást nemcsak a megfelelő anyag kiválasztásában, de a szükséges mennyiség kiszámolásában is. Az sem ritka, hogy a betérő nézelődő első látásra beleszeret egy-egy textilünkbe és mi adunk tippeket, hogy mit és hogyan érdemes belőle elkészíteni.
 

Nálunk szabad sokáig nézelődni, tanakodni, az anyagokat simogatni, tapogatni. Mindenki merjen nyugodtan kérdezni, mert mi mindig nyitottak vagyunk a kreatív, alkotó, inspirációt adó közös gondolkodásra, ötletelésre, hiszen a mi munkánkat az anyagainkból készült egyedi, különleges és sikerélményt adó alkotások elkészülte koronázza meg.
 


Magunk is magyar, családi vállalkozásként működünk és munkánk során is  látjuk, hogy hazai vállalkozásként, kézműves készítőként nehéz versenyképes terméket előállítani, így nagy hangsúlyt helyezünk a minél egyedibb, ám ugyanakkor megfizethető árú alapanyagok beszerzésére, nagy tételben való vásárlás esetén pedig további kedvezményeket biztosítunk méteráruinkra. Akkor is bátran keressen minket, ha nem találja termékpalettánkon a szükséges anyagot, mert számos esetben rövid időn belül be tudjuk szerezni a kívánt méterárut.

 

  Méteráru üzletünkkel párhuzamosan lakástextil varrásra és ruhajavításra szakosodott varrodát is üzemeltetünk. Varrodai szolgáltatásaink keretén belül pontos méret alapján készítünk különféle lakáskiegészítőket, de jeleskedünk az egyéni elképzelések megvalósításában is. Készítettünk már étterem részére terítőket, függönyöket, fesztiválra installációt, szórakozó helyre UV aktív kiegészítőket, vetítővásznat és napvitorlát is, de egyik leggyakoribb megrendeléseink közé tartozik a különféle anyagú és méretű díszpárnák, párnahuzatok, ülőpárnák, szivacs huzatokat és belső angin párnák készítése. Hosszú, rövid, szűk, bő vagy tönkrement a cipzárja? Bízza ránk és elhárítjuk a hibát! Közel húsz éve működő varrodánkban az évek során szinte az összes lehetséges javítási és átalakítási feladattal találkoztunk, így bizton állíthatjuk, hogy az Ön ruhaproblémájára is megtaláljuk a megfelelő megoldást. Bizalmukat rugalmas, gyors, precíz és minőségi munkavégzéssel háláljuk meg.

A varrodánkban elérhető szolgáltatások részletei és az árlista itt tekinthető meg: Málitex Varroda és Ruhaszerviz.