Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karácsony 2023

Igen, tudjuk, hogy még csak augusztust írunk és a hőmérő higanyszála bővel 30 fok felett van, de hidd el, mindjárt itt a december és ahhoz, hogy örömteli hangulatban és főként nyugodtan, ideges kapkodás nélkül készítsd el karácsonyi dekorációid vagy épp ajándéktárgyaid, már most érdemes beütemezni a karácsonyi textilek beszerzését. 

  Idén az új karácsonyi anyagok keresgélése során inkább a kisebb minták, valamint a naturálisabb színek irányába indultunk el és kicsit az volt az érzésünk, mintha a gyártók olvastak volna a gondolatainkban. Viszonylag könnyen kiválasztottunk az idei újdonságokat, amik már meg is érkeztek boltunkba és a webes feldolgozásuk is megtörtént. Mivel már tavaly is jobban kerestétek a vastagabb dekorvásznakat, így főként ezek közül válogattunk, de természetesen hoztunk karácsonyi pamutvásznakat is. Ez utóbbiak összetétele 100% pamut, súlyuk 120 gr/m2, míg a dekorvásznak 55% pamutot és 45% poliésztert tartalmaznak, súlyuk pedig 190 gr/m2.

 Ismét aktiváltuk a Karácsonyi alapanyagok kategóriánkat, melyet a kezdőlapon, illetve a Méteráru menüpont első elemeként találsz meg. Itt nem csak a karácsonyi méterárukat találod meg, hanem minden egyéb termékünket is, melyek karácsony táján hasznos kiegészítők akár a varrásnál, akár az ajándék készítés és csomagolás terén.  Lássuk! >>>

 Igaz, hogy idén nem rendeltünk lurexes karácsonyi textileket, de tavalyról még van készleten néhány minta, ezeket is megtalálod webáruházunkban és boltunkban egyaránt. Néhány tavalyi pamutvásznunkból is van még több-kevesebb mennyiségben, természetesen ezek is elérhetők.