Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nagykereskedelem

 

  Cégünk a kiskereskedelmi tevékenységen felül viszonteladók és készítők kiszolgálásával egyaránt foglalkozik. Raktárunkban szinte minden, a webáruházban megtalálható termékünkből jelentős mennyiség áll rendelkezésre, így a nagy tételben történő megrendeléseket is néhány napos határidővel tudjuk teljesíteni.
 

  Amennyiben viszonteladóként vagy készítőként látogatott oldalunkra és nagy tételben szeretné megvásárolni egy vagy több termékünket, cégünk kedvezményes árakat tud biztosítani Önnek már az első vásárlás alkalmával. 
 

Ehhez nem kell mást tennie, mint

  • regisztrálni webáruházunkban és
  • emailben igényelni a Viszonteladói státuszt az adószámának és cégjegyzék számának megadásával. Levelét a mali@malitex.hu emailcímre várjuk.
     

  Adatainak ellenőrzését követően azonnal aktiváljuk nagykereskedelmi fiókját, így Ön rövid időn belül már a kedvezményes árakat látja webáruházunkba történő bejelentkezését követően. A státuszváltásról válaszemailben küldünk értesítést.
 

FONTOS! A megváltozott előírásoknak megfelelően regisztrációkor a Számlázási címnél kattintsa be a "Cégként vásárolok" opciót, hogy ki tudja tölteni az „Adószám” mezőt. 

 

Csomagját bruttó 38.000 Ft feletti összeg esetén ingyen szállítjuk.

 

 

Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeken:

 +36-30/423-36-62

mali@malitex.hu