Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36-30/423-36-62

Viszonteladóknak

Cégünk kiskereskedelmi tevékenységen kívül viszonteladók és készítők kiszolgálásával egyaránt foglalkozik. Raktárunkban szinte minden, a webáruházban megtalálható termékünkből jelentős mennyiség áll rendelkezésre, így a nagy tételben történő megrendeléseket is néhány napos határidővel tudjuk teljesíteni.

Amennyiben viszonteladóként vagy készítőként látogatott oldalunkra és nagy tételben szeretné megvásárolni egy vagy több termékünket, cégünk kedvezményes árakat tud biztosítani Önnek már az első vásárlás alkalmával. Csomagját bruttó 38.000 Ft feletti összeg esetén ingyen szállítjuk.

Ehhez nem kell mást tennie, mint néhány adat megadásával regisztrálnia webáruházunkban és a mali@malitex.hu címünkre írt emailben, adószámának és cégjegyzék számának megadásával igényelni a Viszonteladói státuszt.

Adatainak ellenőrzését követően azonnal aktiváljuk nagykereskedelmi fiókját, így Ön rövid időn belül már a kedvezményes árakat látja webáruházunkba történő bejelentkezését követően. A státuszváltásról válaszemailben küldünk értesítést.

FONTOS! Ahhoz, hogy a számlán cége adatai szerepeljenek, a Pénztár legelső lépésénél, a Szállítási adatok megadásakor felül pipálja be a „Cégként vásárolok” négyzetét, így megjelenik a „Cégnév” és alul az „Adószám” mező.

Amennyiben további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal a következő elérhetőségeken:

Telefonszámunk: +36-30/423-36-62

Levelezési címünk: mali@malitex.hu