Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Új színekben érkezett csillogó tüll

  Új színekben érkezett hozzánk egy nagy adag csillogó tüll, így mostmár 16, szó szerint káprázatos szín közül tudsz választani. Hálós szerkezetéből adódóan egész jó a rugalmasságuk, a lágy tüllöknél kissé erősebb tartással rendelkeznek, így például már székmasni kötéséhez is használhatók. Nem fognak olyan kackiásan állni, mint a kemény tüllből készültek, de abszolút szépen tudnak mutatni.

  De ugye amit semmi más tüll nem tud, az az eszméletlenül szép csillogás. Imádjuk! Iszonyatos mennyiségű glitterrel lettek megszórva, aminek köszönhetően nagyon látványosan játszik rajta a legkisebb fénysugár is. Igaz a csillámok felhasználás közben hullanak - ezért is csomagolunk minden csillogó tüllt külön zacskóba a megrendeléseknél -, de garantáljuk, hogy még hosszabb távú használat esetén is bőségesen marad rajta annyi, hogy megmarad a tüll csillogása.

  Ahhoz képest, hogy leheletfinom anyag, elég jól bírja az igénybevételt, gyűrődésre kevéssé hajlamos, mosását viszont még kézzel sem ajánljuk. Szabása könnyű, nem csúszkál ide-oda, viszonylag könnyű egyenesre vágni, foszlásra és felpödrődésre nem hajlamos méteráru. Amennyiben látványos alkalmi anyagot, jelmezt vagy épp dekorációt szeretnél, ne keresgélj tovább, megtaláltad az legjobb alapanyagot hozzá!