Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tájékoztató a bevezetett változásokról

 

A kialakult járványügyi helyzethez igazodva mi is bevezettük a szükséges óvintézkedéseket mind vásárlóink, mind pedig dolgozóink védelmének érdekében. Tovább mentünk a hivatalosan elvárt minimális megelőző tevékenységeknél, így ezek végrehajtása számos esetben érinti a vásárlás menetét és a vásárlási időtartamát, ezért összefoglalom, hogy lehetőleg minél kevesebb vásárlót érjen váratlanul és okozzon neki esetleges kellemetlenséget.

 

Üzletünk – Pécs, Király u. 49

 Természetesen mi is igazodtunk a rövidített nyitva tartási időhöz, így üzletünk hétfőtől-péntekig 9:00 – 15:00-ig, szombaton pedig 9:00 – 12:00-ig tart nyitva.

 Mindenkit tisztelettel megkérünk, hogy egyidőben csak egy vásárló tartózkodjon az üzlethelyiségben, hogy ezzel is csökkentsük az esetleges fertőzés továbbadását. A további vásárlók szíveskedjenek a bolt előtt, egymástól 2 méter távolságban várakozni.

 Kérünk mindenkit, hogy részesítse előnyben a bankkártyás fizetést, hiszen a készpénzzel sokkal könnyebben vándorol a vírus, mint a csak saját magunk által megérintett bankkártyával.

 Boltunkat rendszeresen fertőtlenítjük, amennyiben az időjárás engedi, folyamatosan szellőztetjük, a hozzánk érkező futárok az ajtón nem jönnek be, a csomagokat a bolt előtt adjuk- és vesszük át.

 A vásárlás jelentősen meggyorsítható, ha a terméket webáruházunkon keresztül, személyes átvétellel és előre utalással megrendelik. Ilyenkor mi összekészítjük a termékeket és az értesítő emailt követően, nyitva tartási időben át tudják venni boltunkban.

 

Webáruház – www.malitex.hu

Webáruházunk a hét minden napján, 24 órában üzemel és fogadja a beérkező megrendeléseket. Ez akkor is igaz, ha elrendelik a bolt bezárását, hiszen zárt ajtók mögött lehetőségünk lesz a csomagok összekészítésére.

Az esetleges boltbezárások kapcsán átmenetileg kikapcsoltuk a GLS csomagpontra történő szállítást, hiszen könnyen előfordulhat, hogy egy átvevő pont az egyik nap még nyitva van, a másnap viszont már nem, így nem lehetséges a csomag átvétele.

A megnövekedett forgalom és a bevezetett megelőző intézkedések kapcsán előfordulhat, hogy a csomagok kiküldése a szokásosnál 1-2 nappal több időt vesz igénybe.

A megrendelések fizetési módjával kapcsolatban javasoljuk a banki előre utalás választását, amennyiben erre nincsen módjuk, a futárnál fizessenek bankkártyájukkal, hogy ezzel is minimalizálják a fizikai kontaktust.

Mindenkit szeretnénk megkérni, hogy minden megvásárolt textilt felhasználás előtt mosson ki, ne csak azokat, melyeknél alapvetően fontos a beavatás, a rövidárukat pedig fajtájának megfelelően fertőtlenítsék.

 

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése merül fel, keressen minket bizalommal:

Bolti telefonszám: +36-72/333-128

Ügyfélszolgálati telefonszám: +36-30/423-36-62

E-mail: mali@malitex.hu

 

Mindent megteszünk, hogy mind bolti, mind webáruházas kiszolgálásunk a körülményekhez képest zavartalan legyen, de az esetleges fennakadásokért, késedelemért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

 

Mindenkinek jó egészséget kíván:
Máli Györgyi
és a Málitex Kft. csapata

Tartalomhoz tartozó címkék: méteráru webáruház