Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítási információk

Mikor küldjük a csomagot?

A beérkezett megrendelések feldolgozása munkanapokon 9:00-11:00 között zajlik.  
Banki átutalás esetén, ha a végösszeg 11:00-ig beérkezett számlánkra még aznap, 11:00 után beérkező utalás esetén másnap tudjuk átadni a futárnak. Utánvét esetén a 11:00-ig beérkezett megrendeléseket aznap, a 11:00 után beérkezőket pedig másnap tudjuk átadni a futárnak. 

A megrendelések átlagos teljesítési ideje 2-5 munkanap. Amennyiben a megrendelt méteráru bolti készletünkben áll rendelkezésre, akár már 2 napon belül is kézbesítésre kerül a csomag. Ha külső raktárunkból tudjuk teljesíteni a megrendelést, akkor ez 1-2 nappal meghosszabbítja a szállítási időt. Ekkor minden esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy biztosan tudja csomagjának pontos érkezését.

Amennyiben megrendelése elérte a bruttó 38.000 Ft összeget, csomagjának szállítási díját átvállaljuk.

 

Milyen szállítási lehetőségek közül választhat?

1. MPL házhoz szállítás - Díja 1.490Ft.

A szállítási díj tartalmazza a csomag garantált idejű kiszállítását, a csomag biztosítását, egyedi azonosító szám alapján történő nyomkövetését, a csomag érkezéséről tájékoztató SMS szolgáltatást. A kiszállítás munkaidőben történik, amennyiben nem tartózkodik otthon a kiszállítás időpontjában, a futár papír alapú értesítést hagy, hogy melyik postán tudja átvenni a csomagot.

 

Utánvétes vásárlás:
Abban az esetben, ha megrendelésének ellenértékét kézbesítéskor szeretné kifizetni, az alap szállítási díjon felül 300Ft kerül felszámolásra. Utánvétes vásárláskor a végösszeget a postai alkalmazottnak kell átadni.

 

2. Postán maradó szolgáltatás - Díja 1.190Ft.

A szállítási díj tartalmazza a csomag biztosítását, az egyedi azonosító szám alapján történő nyomkövetést, a csomagnak a kijelölt  Postára történő megérkezéséről szóló tájékoztató SMS szolgáltatást. 
Előnye, hogy akár az esti órákban is átveheti  csomagját a Postán.
A megfelelő Posta pontos címét itt tudja megkeresni: http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/postakereso

 

 

3. PostaPont - Díja 1.190Ft.

A szállítási díj tartalmazza a csomag biztosítását, az egyedi azonosító szám alapján történő nyomkövetést, a csomagnak a kijelölt  PostaPontra történő megérkezéséről szóló tájékoztató SMS szolgáltatást. 
Előnye, hogy 125 MOL PostaPont és 265 Coop PostaPont áll rendelkezésre a kiterjedt csomaghálózat szolgálatában. Az átvételi pontok hosszú nyitva tartásúak és könnyen megközelíthetőek.

 

4. Személyes átvétel - ingyenes 

Ebben az esetben nem számítunk fel szállítási díjat, a csomag előzetes egyeztetés alapján átvehető nyitva tartási időben a Málitex Méteráru üzletben a Pécs, Király u. 49-es szám alatt. Nyitva tartás: hétfő-péntek: 9-18 óra és szombat: 9-12 óra.
A megrendelt termékeket akkor tudjuk előre levágni és összekészíteni, amennyiben a rendelés végösszege átutalásra kerül bankszámlánkra!

 

Mire kell ügyelnie a rendelés leadása során?

A csomag feladásáról és várható érkezéséről e-mailben küldünk értesítést, így a félreértések és kellemetlenségek elkerülése érdekében kérjük rendelésének leadását követően rendszeresen figyelje a postafiókját. Amennyiben valamilyen rendellenességet tapasztal a megrendeléssel kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a mali@malitex.hu címen.

A rendelés leadásakor kérjük ellenőrizze, hogy pontos nevét, címét, email címét és telefonszámát adta-e meg. A csomag kézbesítője nem az Ön megszokott postása lesz, tehát nem fogja ismerni a helyi sajátosságokat, így amennyiben szükséges, adjon meg további, a sikeres kézbesítést segítő információkat.

Amennyiben a kézbesítés az Ön hibájából hiúsul meg, a csomagot csak a szállítási díj újbóli kifizetését követően tudjuk ismét átadni a futárnak.

Fontos, hogy amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor ne vegye át és minél előbb értesítsen minket a történtekről.

A Magyar Posta számára átadott csomagokról az emailben megkapott azonosító szám alapján a következő elérhetőségeket tud tájékozódni:

   Telefon: 06-40-46-46-46

   E-mail: Ugyfelszolgalat@posta.hu