Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36-30/423-36-62

Ruházati anyagok

Méteráru anyagok széles választékban, melyek fő felhasználási területe ruházati termékek varrása. Webáruházunkban válogathat csipke, jersey, pamutvászon, bútorvászon, lenvászon, kékfestő, szövet, kötött kelme, wellsoft, babysoft, polár, plüss, műszőrbe, műbőr, farmer, kordbársony, düftin, minimat, műszálszövet, lenszövet, pamutszövet, organza, tüll, muszlin, selyem, szatén és szabadidő anyag méteráruk széles választékából akár nagykereskedelmi mennyiségben is.

Csipke méteráru Csipke méteráru
A csipke méteráruk lyukacsos, áttört, könnyű textíliák. Sajátosságuk, hogy a részletgazdag és aprólékos minta az anyag gyártása közben keletkezik, jellegzetesen különféle virág és levélminták, ritkábban geometriai alakzatok díszítik a textilt.
Organza, tüll és muszlin Organza, tüll és muszlin
Különleges, lehelet vékony, áttetsző anyagok, melyek nem gyűrődnek, vasalást nem igényelnek. Alkalmi ruhák, nyári ruhák és esküvői- vagy lakásdekoráció kiváló alapanyagai. Az organza anyag önmagában csillogó fényű, különleges fajtája a tükörorganza. A tüll anyag lyukacsos szerkezetű, különböző merevségű méteráru. A muszlin vékony, könnyű esésű minőségi textília.
Jersey Jersey
A jersey (dzsörzé) méteráru kötött kelmék gyűjtőneve, melyek alapanyaga lehet pamut, poliészter, len vagy ezek különféle arányú keveréke. A különféle jersey-ket az eltérő kötésmódok különböztetik meg, de mindegyiket jó légáteresztő képesség, laza szerkezet és nagyfokú rugalmasság jellemezi. Szép esésű, elasztikus textilek, melyek nem gyűrődnek, minimális vasalást igényelnek.
Szövetek Szövetek
A szövetek vastagságuk és jó tartásuk révén klasszikusan kabátok, blézerek, kosztümök vagy szoknyák kedvelt alapanyagát adják. Számos mintával, szál összetétellel és vastagságban kaphatóak, a belőlük készült ruházati termékeket általában közbéléssel merevítik és selyembéléssel látják el. A szövetek különleges csoportjába tartoznak a kétoldalú szövetek, melyeknél a két oldal mintázata általában egymás inverzei. Kimondottan látványos és egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjének az ilyen textilekből, jó szabásminta alapján készült ruhák.
Kötött anyagok Kötött anyagok
A kötött kelmék rugalmas, jó légáteresztő képességgel rendelkező vastag vagy közepesen vastag anyagok. Ezek a kelmék laza szerkezetűek, hajlékonyak, a többféle kötésmódnak és fonalvastagságnak köszönhetően változatos textúrával és mintával készülnek. Alapanyagaik is változatosak, lehetnek pamut, gyapjú, poliészter, poliamid vagy ezek különböző arányú keverékei.
Vásznak Vásznak
Len-, kender- vagy vékony pamutfonalból vászonkötéssel szőtt szövetek, melyeket az eltérő kötésmódok különböztetnek meg egymástól és határozzák meg a főbb felhasználási területeket. Erős, strapabíró és jó légáteresztő képességű természetes anyagok, melyeket mind ruházati cikkek, mind pedig lakástextíliák gyártásában fontos szerepet töltenek be.
Wellsoft, léda, polár és plüss Wellsoft, léda, polár és plüss
A modern textilgyártási eljárásoknak köszönhetően a 100% poliészterből készült polár, wellsoft, babysoft és léda anyagok finom, puha tapintásúak és bőrrel érintkezve is kellemes érzést adnak. Igazán meleg, vastag, mégis könnyű téli méteráruk, melyek tökéletesek takarók, párnák, köntösök, felsőruházat és kisállat kiegészítők készítéséhez. A plüss rendkívül sokoldalúan felhasználható, kevert szálas vékony kötött kelme. Nagyon kényelmes viseletet ad a belőle készült ruhaneműnek, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a babaruhák és gyerekjátékok kedvelt alapanyaga. Mind hosszanti, mind pedig kereszt irányban rugalmas, vágást követően kevéssé szöszölő textil.