Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

  A Málitex Kft. kereskedelmi tevékenységének keretében méteráru és rövidáru kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik. Fontosnak tartjuk mind a professzionális varrodák, mind pedig a hobbi alkotók magas szintű és teljes körű kiszolgálását, így termékválasztékunkat mindkét célcsoportot szem előtt tartva alakítottuk ki és bővítjük az aktuális trendeknek megfelelően. Számos különféle ruházati és lakástextíliátrövidárut és kelléket kínálunk üzletünkben és webáruházunkban egyaránt, hogy mindenki megtalálja az elképzeléseinek megfelelő, munkájához szükséges alapanyagot. 

Büszkék vagyunk a mögöttünk álló több, mint 20 év munkájára, mely során rengeteg tapasztalatra tettünk szert, sokat tanultunk vásárlóinktól, így nem csak a termékekkel, de reményeink szerint hasznos ötletekkel, jó tanácsokkal is el tudjuk látni a hozzánk betérő érdeklődőket.
  Varrodai szolgáltatásaink keretein belül pontos méret alapján készítünk függönyöket, asztalterítőket, párnahuzatokat, székszoknyákat és egyéb lakáskiegészítőket, de jeleskedünk az egyéni elképzelések megvalósításában is. Javítunk és átalakítunk kész ruházati termékeket, húzózárakat cserélünk és gombbehúzást is vállalunk. Bizalmukat gyors, precíz és minőségi munkavégzéssel háláljuk meg.

 

Kínálatunkról bővebben:

méterárugyapjú és műszálas öltöny és kosztümszövetek, mini-matt, two-way szövetek, taft, muszlin, szatén, selyem, düftin, kord, farmer, sztreccs anyagok, polár, műszőrme, francia bársony, plüss, filc, napszövet, kongré anyagok, puplin, flanel

lakástextil: angin, lepedővászon, pamutvásznak, krepp, molinó, függönyráncolók, ólomnehezék, bortnik, passzományok

rövidáru: cérnák, cipzárak, gombok, gumik, szalagok, zsinórok, címkék, csipkék, kötő- és hímzőfonalak, gobelin, előnyomott kézimunkák, kötő-horgoló-zokni kötőtűk, Fiskars ollók, vállpárnák, tépőzárak, géptűk, varrótűk, gombostűk, biztostűk

kellékáru: bélésselymek, bevasalható közbélések, plasztik, vatelin, töltő vliesek, töltőgolyó, polisztirolgyöngy
 

 

Varrodai szolgáltatásainkról bővebben:

Ha lakástextil minőségi, gyors és pontos megvarrására vagy ruhajavításra van szüksége, legyen az felhajtás, béléscsere, cipzárcsere, szűkítés vagy épp bővítés, akkor a Málitex Varroda és Ruhaszerviz a tökéletes választás.

Lakástextilek szabása-varrása:
Teljeskörű megoldást nyújtunk függönyök, asztalterítők, párnák, ágynemű huzatok, valamint székszoknyák egyedi méret szerinti elkészítéséhez, illetve szívesen vállaljuk egyedi ötletek, elképzelések megvalósítását is. Egyik leggyakoribb megrendeléseink közé tartozik a különféle anyagú és méretű díszpárnák, párnahuzatok, ülőpárnák, szivacs huzatokat és belső angin párnák készítése.

Ruhaszerviz szolgáltatásaink:
Varrodánkban az évek során szinte az összes lehetséges javítási és átalakítási feladattal találkoztunk már, így bizton állíthatjuk, hogy az Ön ruhaproblémájára is megtaláljuk a megfelelő megoldást. Legyen szüksége felhajtásra, leengedésre, béléscserére, cipzárcserére, szűkítésre vagy épp bővítésre, hozza el hozzánk és mi újra hordhatóvá varázsoljuk ruháját.

 


 

Szolgáltatói adatok:

cégnév: Málitex Kft.
szolgáltató székhelye: 7626 Pécs, Kiss Ernő u. 58.
cégjegyzékszám: 02-09-081407
elérhetőség: mali@malitex.hu
ügyfélszolgálat: +36-30/423-36-62
adószám: 25147306-2-02
eu adószám: hu 25147306-2-02