Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ANYAGAINK A KIDS FASHION WEEK WORLD KIFUTÓJÁN

  Magyarország első gyerek divat hetét rendezték meg Budapesten június 21-24-edike között. A négy napos Kids Fashion Week World 2018 elnevezésű rendezvényen a hazai szereplők mellett Mongólia, India, Románia, Moldova, Lettország, Oroszország, Grúzia, Kirgisztán, Üzbegisztán, Albánia és Koszovó ismert divattervezői által megálmodott ruhakölteményeket profi gyerek modellek vitték kifutóra.
   A rangos nemzetközi eseményen számos olyan ismert márka darabjait csodálhatta meg a közönség, mint a Junona, Veronika Kanashevich, Stilnyashka, Irina Sharlau, Little Pockets Store, Snigha Bihan, a Two Kids, a MonFashion, Finta Tamás, vagy a Silka Salon-Meleg Szilvia kreációk. Így méltán vagyunk rá büszkék, hogy több bemutatott ruhadarab is a mi anyagainkból készült. Igazi ruhaköltemények születtek az egymáshoz kiválóan összeválogatott tülljeinkből, jacquard és szatén anyagjainkból. Köszönjük Bodnárné Danis Mónikának nekünk szavazott bizalmat, a képeket és még sok-sok ilyen sikeres szereplést kívánunk!

 
  A rendezvényt egyébként hagyományteremtő szándékkal szervezték és azzal a nem titkolt céllal, hogy hazánkat még köz a nemzetközi divatvilág véráramához. „A divathét segítségével felkerülünk a gyermekdivat világtérképére. Magyarország jó hírét és a nemzeti kultúránkat szeretném terjeszti, mert fontos, hogy a divatcégek megtudják, mennyire szépek és tehetségesek a magyar gyermekmodellek. A rendezvény ugyanakkor nagy lehetőség a magyar divattervezőknek is, akik nemzetközi porondon mutatkozhatnak be" – nyilatkozta a rendezvény fő szervezője, Kovács Lili (Kids Model Hungary Kft.)

  A programon fogyatékkal élő gyerekek is szerepeltek, hiszen az esemény nem titkolt céljaként ki volt tűzve, hogy életre szóló barátságok kialakulásának adjon lehetőséget ép és sérült gyerekek között. A főszervező így vall errőll: „Szívem vágya volt, hogy fogyatékkal elő gyermekek, kerekesszékes gyermekeknek is tudjanak aktívan részt venni egy ilyen eseményen. Mindig is megérintett az ő sorsuk, mert minden gyermeknek jogában áll boldognak lenni! Már régóta sok energiát fektetünk jótékonysági tevékenységekre.” - Sőt, még egy lépéssel tovább mentek a szervezők: a divatbemutatóból befolyt összeg egy részét a Vakok Óvodája, Általános Iskolája és Speciális Szakiskolája részére ajánlották fel.

 

Forrás: www.civilhetes.net, www.facebook.com/kurtiphotography99/