Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Textil Blog - Érdekességek, hírek a világ textiles oldaláról

Méteráru-rövidáru üzletként feladatunknak érezzük, hogy nem csak alapanyagokkal lássuk el a hozzánk betérő hobbi és profi alkotókat, de segítsük, támogassuk, tájékoztassuk és inspiráljuk őket a textilek és a kapcsolódó kézműves technikák világában fellelhető érdekességekről, hírekről, információkról. Folyamatosan kutatjuk és tolmácsoljuk a témával kapcsolatos érdekességeket, tudnivalókat, szemet gyönyörködtető és elkészítésre érdemes alkotásokat a prózaian egyszerűektől a meghökkentően formabontókig.
2018. 07. 08. 10:04:53
ANYAGAINK A KIDS FASHION WEEK WORLD KIFUTÓJÁN

Magyarország első gyerek divat hetét rendezték meg Budapesten június 21-24-edike között. A négy napos Kids Fashion Week World 2018 elnevezésű rendezvényen a hazai szereplők mellett Mongólia, India, Románia, Moldova, Lettország, Oroszország, Grúzia, Kirgisztán, Üzbegisztán, Albánia, és Koszovó ismert divattervezői által megálmodott ruhakölteményeket profi gyerek modellek vitték kifutóra.

 

2018. 06. 26. 15:17:47 MNM
BEMUTATKOZIK A MÁLITEX MÉTERÁRU-RÖVIDÁRU-VARRODA ÉS WEBÁRUHÁZ

Nálunk szabad sokáig nézelődni, tanakodni, az anyagokat simogatni, tapogatni. Mindenki merjen nyugodtan kérdezni, mert mi mindig nyitottak vagyunk a kreatív, alkotó, inspirációt adó közös gondolkodásra, ötletelésre, hiszen a mi munkánkat az anyagainkból készült egyedi, különleges és sikerélményt adó alkotások elkészülte koronázza meg.