Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Fizetési információk

Mennyi a minimális rendelési összeg?

A Webáruházban leadható vásárlás minimum összege 1.000 Ft, mely nem foglalja magában a szállítási költséget.

Milyen összeghatártól ingyenes a szállítás?

Amennyiben rendelése elérte a bruttó 38.000 Ft összeget, csomagjának szállítási díját átvállaljuk.

Honnan fogja tudni, hogy mennyi lesz a végösszeg?

Ön a rendelés folyamata során és a rendelés leadását követően, az általunk küldött visszaigazoló emailben is pontosan ismerni fogja a megrendelése után fizetendő bruttó vételárat.

Milyen fizetési módok közül választhat?

Utánvét
Az utánvéttel való fizetési mód választása esetén az áru ellenértékének kifizetése az áru átvételekor az MPL futár részére történik.
Ennek a fizetési módnak kezelési költsége van, emiatt plusz 400Ft-ot számolunk fel csomagonként az alap szállítási díjon felül.
Készpénzes fizetés esetén kérjük, hogy pontos összeget készítsen elő, mert a futárnál nincs minden esetben megfelelő mennyiségű váltópénz. 

Banki előre átutalás
Amennyiben a banki előre átutalással történő fizetés választja, abban az esetben készletellenőrzést követően elektronikus díjbekérőt küldünk a Ön által megadott email címre. A díjbekérőt .pdf formátumú email csatolmányként fogja megkapni, mely letöltéséhez 48 óra áll rendelkezésére. A díjbekérő kiküldésétől számított 8 napon belül szíveskedjen bankszámlánkra átutalni a vételárat, ellenkező esetben rendelését semmisnek kell tekintenünk.
Szeretnénk felhívni figyelmét, hogy addig ne indítsa a banki átutalást addig, amíg a díjbekérő meg nem érkezett postafiókjába!


A fenti információkat – a vásárlási folyamat során – a „pénztár” lapon szintén meg fogja találni, továbbá küldünk erről Önnek egy emlékeztető emailt is.

Kérjük, hogy az átutalásánál a megjegyzés rovatban tüntesse fel a megrendelés azonosító számát, amelyet a rendelést visszaigazoló emailben talál!

Fizetés boltunkban
A megrendelés üzletünkben való személyes átvételekor lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. A megrendelt termékeket viszont csak akkor tudjuk előre levágni és összekészíteni, amennyiben a rendelés végösszege előre átutalásra kerül.
Üzletünk címe: Pécs, Király u. 49. Nyitva tartási ideje: H-P 8-18 és Szo: 9-13.